Events i Københavns Kommune

Gravity Board Games og Københavns Kommunes ”Børne- og Ungdomsforvaltning” tilbyder i fællesskab introduktion og spiloplevelser med Gravity Board Games for skolerne i Københavns Kommune.

  • Max 2 klasser pr. session (ca. 50-60 elever)
  • Varighed : ca. 2,5 time.
  • 4 – 8 klassetrin.

Gravity Board Games har udviklet seks unikke brætspil, hvor idéen er at tilføje en ekstra dimension til brætspillet – tyngdekraft. Brætspillene er et godt middel i undervisningen til forståelse af matematiske regler og vægtstangsprincippet. Se konceptet og vippe-anordningen i introduktionsvideoen til Hungry Higgs her:

 

Gravity Board Games garanterer en sjov, spændende og anderledes aktiv dag for elever og lærere med fokus på spil og oplevelser, samt dem tilknyttede matematik, som Gravity Board Games indeholder.

Skriv til os på info@gravityboardgames.com – Vi ser meget frem til at besøge jeres skole.

Billede1774424_541345525950142_1637025541_oBillede2

 

”Vi har i samarbejde med Gravity Board Games afholdt flere elevarrangementer med stor succes. Det er vores oplevelse, at spillet Hungry Higgs medriver alle deltagende elever til at blive bedre, og de underliggende matematiske grundregler øger elevernes motivation for at lære og ”regne den ud”. Gravity Board Games og Hungry Higgs spillet er unikke spil, som både er spændende og motiverende for eleverne, og som sagtens kan anvendes i matematikundervisning til både procentregning, statistik og tydeliggørelse af reglen om ”kraft-gange-arm”.

Billede7 Kirsten Søs Spahn
Pæd.konsulent i matematik
Center for undervisningsmidler, Københavns Kommune

kk_logoBillede6logo